fbpx

Installateur Hydrobag worden?

Bij Hydrobag zijn we altijd op zoek naar nieuwe installateurs of teams van installateurs die bestaan uit vakmensen met een passie voor duurzaamheid. Of je nu een ZZP-er bent of al een installatiebedrijf hebt, wij nodigen je uit om je kennis en ervaring in te zetten om Nederland te helpen verduurzamen. Samen kunnen we werken aan een schonere toekomst voor ons land en de wereld. Sluit je aan bij ons als installateur van het Hydro Home Energie systeem en draag bij aan de energietransitie.

WAT BIEDT HYDROBAG AAN ONZE INSTALLATEURS EN TECHNICI?

Als installateur van het Hydrobag Home Energy Systeem zijn er verschillende aspecten die je dagelijks kan verwachten. Het systeem wordt op maat samengesteld en als compleet ‘bouwpakket’ bij de klant afgeleverd in een handige container. Indien nodig kunnen graafwerkzaamheden in de kruipruimte worden uitgevoerd door een gespecialiseerd bedrijf. De installatie van het Hydrobag systeem neemt over het algemeen vijf opeenvolgende dagen in beslag en wordt daarna direct door de klant in gebruik genomen. Het is essentieel dat het team van twee technici dat de installatie uitvoert, opgeleid en gecertificeerd is voor een of meerdere activiteiten in de installatie van het Hydro Home Energy systeem. Als professionele installateur van het Hydrobag systeem zorgen wij voor een vakkundige installatie van het systeem bij onze klanten.

Voor elektriciens, het installeren van:

 • PV-panelen (zonnepanelen)
 • Meterkast & groepen
 • Domotica systeem en besturingssystemen in de besturingskast en warmtepomp

Voor warmte-monteurs het installeren van:

 • Heatpipes (zonnecollectoren)
 • Hydrobag
 • Warmtepomp
 • Besturingskast
 

Naast installateurs bieden we bij Hydrobag ook kansen voor ervaren servicemonteurs. Deze professionals zijn verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en het uitvoeren van jaarlijkse inspecties en onderhoudswerkzaamheden. Ontdek de mogelijkheden om je vaardigheden te benutten en bij te dragen aan een duurzamere toekomst als servicemonteur bij Hydrobag.

Installateur Hydrobag

VOORDELEN INSTALLATEUR HYDROBAG:

 • Efficiënte werkwijze die resulteert in een hoog aantal productieve uren en winstgevende bedrijfsvoering.
 • Klantvriendelijke aanpak die zorgt voor tevreden klanten en een fijne werksfeer.
 • Goede opleiding en technische ondersteuning voor technici.

WIE ZOEKEN WIJ?

 • Je bent een volleerd CV-installateur en/of gediplomeerd F-gassen installateur
 • Je hebt niveau MBO-2 of MBO-3 installateur afgerond
 • Je bent zzp-er of hebt een eigen installatiebedrijf
 • Kennis van een zonneboilsysteem en affiniteit met verduurzamen is een pré

WERKWIJZE & TAAKVERDELING

Als ervaren installateur van het Hydrobag systeem bieden wij volledige ondersteuning bij de installatie van het Hydro Home Energie systeem. Als leverancier zorgen wij voor de werkvoorbereiding en informeren we je precies over het installatieproject. Daarnaast verzorgen wij de inkoop en logistiek van benodigde materialen en trainen en certificeren wij technici voor de installatie van het Hydrobag systeem. Tijdens de installatie bieden we eventuele technische ondersteuning en zijn we het eerste aanspreekpunt voor klanten bij vragen of storingen. Wij streven er altijd naar om problemen op afstand op te lossen, zodat jij en je collega’s je volledig kunnen focussen op de installatiewerkzaamheden. Vertrouw op onze expertise als professionele installateur van het Hydrobag systeem.

OOK INSTALLATEUR VOOR HYDROBAG WORDEN?

Als je installateur voor Hydrobag wil worden neem dan direct contact met ons op om de vervolgstappen te bespreken.