fbpx

Zalencentrum volledig gasvrij

Vrijstaand
Energie-neutraal

Gekozen opties

Warmtebron

Heatpipes

Grootte Hydrobag

3000 liter

Tweede warmtebron

Warmtepomp

Plaatsing

kruipruimte

Over dit project

Het zalencentrum heeft onlangs een belangrijke stap gezet naar een duurzamere toekomst door de implementatie van een geavanceerd verwarmingssysteem. Hierdoor is het gebruik van gas als energiebron volledig geëlimineerd.

Het nieuwe verwarmingssysteem maakt gebruik van een innovatieve oplossing bestaande uit een 3000 liter Hydrobag en 8 rekken heatpipes, strategisch geplaatst aan de oost-, west- en zuidzijde van het gebouw. Deze combinatie zorgt ervoor dat het zalencentrum niet langer afhankelijk is van gas voor verwarming. Bovendien zullen er twee hoge temperatuur warmtepompen in de toekomst geïnstalleerd zijn als betrouwbare back-up voor het systeem.

Deze baanbrekende oplossing biedt niet alleen een duurzaam alternatief voor traditionele verwarmingssystemen, maar onderstreept ook de toewijding van het zalencentrum aan milieubewustzijn en energie-efficiëntie.

Ons team is vastberaden om dit project succesvol af te ronden en kijkt ernaar uit om de voltooide resultaten te presenteren in ons portfolio. Door de voortgang en successen van dit project te delen, willen we anderen aanmoedigen om soortgelijke stappen te zetten en bij te dragen aan de groene transitie naar duurzame energie.