fbpx

Subsidies en leningen voor een Hydrobag

Energie besparen is geld besparen. Maar dat is niet het enige financiële voordeel van Hydrobag. Om de energietransitie te stimuleren biedt de overheid verschillende mogelijkheden die de Hydrobaginstallatie financieel extra aantrekkelijk maken. Zo helpen subsidies en leningen u bij het verschaffen van een Hydrobag Home Energy systeem. Als energieadviseur staan we u graag bij met informatie en advies over de mogelijkheden.

ISDE-subsidie

De overheid maakt gasvrij wonen en werken extra aantrekkelijk met subsidie voor het gasvrij maken van uw pand. Alle hoofdcomponenten van een Hydrobaginstallatie komen in aanmerking voor de Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing (ISDE): de Hydrobag met isolatieschild, de heatpipes en de warmtepomp. De hoogte van de subsidie hangt af van de omvang en capaciteit van de Hydrobaginstallatie. 

Om een idee te geven: Op een Hydrobag met 2 rekken heatpipes zit 4.000 EUR subsidie. En op een warmtepomp 3.000 EUR.

Energiebespaarlening

Het resterende investeringsbedrag voor uw Hydrobaginstallatie kunt u financieren met een Energiebespaarlening. De rente is fiscaal aftrekbaar. Via de onderstaande knop krijgt u meer informatie en advies over de mogelijkheden.